Video: Toyota Prius 1.5 VVTi Hybrid

Tento díl motoristického magazínu AUTOCENTRAL je věnován ekologicky pojaté Toyotě Prius, kterou pohání elektromotor v kombinaci se spalovacím motorem. Prius druhé generace si získal největší popularitu zejména za velkou louží a v Evropě se stal v roce 2005 autem roku.

Cílená propagace v Plzni

Video: Toyota Prius 1.5 VVTi Hybrid

vloženo

Čtrnáctý díl motoristického magazínu AUTOCENTRAL je věnován ekologicky pojaté Toyotě Prius, kterou pohání elektromotor v kombinaci se spalovacím motorem. Prius druhé generace si získal největší popularitu zejména za velkou louží a v Evropě se stal v roce 2005 autem roku. Moderátor Míra Hejda společně s expertem Jirkou Hruškou zkoumali výhody a nevýhody bazarového Priusu v běžném provozu.

Míra Hejda za volantem Toyoty Prius sedí vůbec poprvé. Odhalování zvláštností tohoto modelu ho baví a celkově vyzdvihuje dobrou bezpečnost, dobrou prostornost a slušný cestovní komfort.

Expert Jirka Hruška Priuse chválí za vysokou spolehlivost a upozorňuje pouze na závady provozního charakteru (vůle na nápravě nebo koroze výfuku).

Mezi další zmíněné zápory patří mělký zavazadlový prostor, mizivá nabídka ojetých exemplářů a vyšší hlučnost při akceleraci.

Autor: Jan Vavřička Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
po 06.07.2015 12:58
Video



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka