VYHRAJ TANKOVÁNÍ ZDARMA V GLOBUSU

VYHRAJ TANKOVÁNÍ ZDARMA V GLOBUSU

Cílená propagace v Plzni

VYHRAJ TANKOVÁNÍ ZDARMA V GLOBUSU

Tankovat v Globusu se vyplatí.

Natankujte od 1.3.2022 do 31.3.2022 v libovolné částce na čerpací stanici Globus Plzeň Chotíkov a zapojte se do hry o tankování zdarma. 

https://www.globus.cz/plzen-chotikov/cerpaci-stanice-a-myci-linka.html

Hrát můžete po celý březen a to i opakovaně. Losujeme 3 výherce týdně, kteří získají nabitou dárkovou kartu Globus v hodnotě výherní účtenky. 

Jak se do hry zapojit? 

Každou účtenku můžete jednoduše zaregistrovat online níže tlačítkem REZERVOVAT nebo vyplnit herní kupon, který si můžete vyzvednout v informačním centru hypermarketu Globus Chotíkov na základě předložení účtenky z čerpací stanice Globus Plzeň Chotíkov, a vhodit jej do sběrného boxu v informačním centru hypermarketu Globus Plzeň Chotíkov. Herní účtenku je nutné si uchovat pro případ výhry. 

Rezervovat  

https://www.globus.cz/plzen-chotikov/blog/akce-na-pobocce.html/200_23309-vyhraj-tankovani-zdarma-v-globusu#!registration-form


Tankujte NONSTOP

Víte, že nově můžete na naší čerpací stanici takovat NONSTOP? Využijte možnost tankování na samoobslužných stojanech, díky kterým natankujete pohodlně, rychle a v jakoukoliv dobu. Díky modernizace čerpací stanice je možnost samoobslužného tankování v provozu již na všech stojanech čerpací stanice. Prohlédněte si naše video, jak jednoduše tankovat samoobslužně.

https://www.youtube.com/watch?v=KtJXgpuolVw 

Přejeme vám hodně štěstí ve hře a plno bezpečně ujetých kilometrů.

Autor: Globus Článek může obsahovat komerční sdělení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 03.03.2022 08:40



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka