Výtěžek vánočního jarmarku v 78. MŠ znovu zamířil za Dobrým andělem

Celkem 21 268 korun se vybralo na vánočním jarmarku, který se v polovině prosince uskutečnil v 78. mateřské škole v Sokolovské ulici v Plzni na Lochotíně. Celý výtěžek byl poukázán nadaci Dobrý anděl, která finančně podporuje rodiny, jež se kvůli závažnému onemocnění ocitly v tíživé životní situaci. ...

Jarní servisní akce AUTO CB

Celkem 21 268 korun se vybralo na vánočním jarmarku, který se v polovině prosince uskutečnil v 78. mateřské škole v Sokolovské ulici v Plzni na Lochotíně. Celý výtěžek byl poukázán nadaci Dobrý anděl, která finančně podporuje rodiny, jež se kvůli závažnému onemocnění ocitly v tíživé životní situaci.
Vánoční jarmark navštívila také starostka prvního městského obvodu Helena Řežábová. Výrobky na jarmark vyráběli sami rodiče se svými dětmi. A sešly se tady opravdu nádherné kousky jako svícny, zvonečky, různé dekorace z přírodnin atd.„Rodiče našich žáčků nyní najdou na nástěnkách v budově mateřské školy přihlašovací údaje do našeho andělského účtu, kde mohou sledovat, jakým rodinám budou peníze postupně během celého roku předávány,“ uvedla ředitelka 78. MŠ Monika Kalašová.Jarmark se ve školce konal již potřetí a podle ředitelky se z akce stala krásná tradice. „Děkujeme všem, kteří se zúčastnili, a podpořili tak dobrou věc,“ dodala Kalašová.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka