Zprávy z Jedničky - Velkokapacitní kontejnery poslouží k uložení odpadu z jarního úklidu na zahrádkách

Jarní úklidy zahrádek jsou v plném proudu, a pokud nemáte vlastní kompost, můžete využít velkokapacitních kontejnerů na bioodpad....

Jarní servisní akce AUTO CB

Jarní úklidy zahrádek jsou v plném proudu, a pokud nemáte vlastní kompost, můžete využít velkokapacitních kontejnerů na bioodpad.
Od pondělí 22. 3. 2021 budou prostřednictvím společnosti Čistá Plzeň přistavovány velkokapacitní kontejnery na svoz bioodpadu na harmonogramem daná místa v daný termín.
Velkokapacitní kontejnery na bioodpad naleznete v čase 10.00 až 18.00 v těchto lokalitách:Bílá HoraBolevecZavadilkaStará KošutkaRoudnáZadní RoudnáStarý LochotínPřesná místa a termíny naleznete v přiložených mapách .
Více zde: https://www.cistaplzen.cz/nase-sluz…/mesto-plzen-pro-obcany/ (každý městský obvod zde má svoji záložku).Odpad z jarního úklidu patří do velkokapacitních kontejnerů nebo je možné odpad odvézt do sběrných dvorů. Pohodlné řešení je i vlastní nádoba na bioodpad, kdy se platí pouze jednotlivé svozy.
Odpad ze zahrad odložený v pytlích kolem hnědých nádob nelze využít.
Hnědé nádoby v ulicích nejsou určeny pro odkládání odpadu ze zahrad. Tyto nádoby jsou prioritně určeny pro zbytky z kuchyní, potraviny s prošlou lhůtou spotřeby (bez obalu), shnilá jablka, zvadlé květiny apod. 

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka