Zprávy z Jedničky - Zavítejte na zajímavá místa na Jedničce

Procházky po Jedničce. Tak se jmenuje projekt, který pro členy Klubu Jednička připravil první městský obvod i na letošní podzim. 16. a 30. září ve 14:30 a 14:45 hodin zájemci zamíří do nově zrekonstruovaného statku U Matoušů, kde je čeká prohlídka obytného stavení s průvodcem, během níž se doz...

Jarní servisní akce AUTO CB

Procházky po Jedničce. Tak se jmenuje projekt, který pro členy Klubu Jednička připravil první městský obvod i na letošní podzim. 16. a 30. září ve 14:30 a 14:45 hodin zájemci zamíří do nově zrekonstruovaného statku U Matoušů, kde je čeká prohlídka obytného stavení s průvodcem, během níž se dozví, jak se na statku kdysi žilo a pracovalo.
Prohlídka potrvá 45 minut, poté bude následovat komentovaná procházka po Bolevecké návsi v délce 1,5 km. Historik Lukáš Houška ze spolku Zestínu prozradí více o historii tohoto prostoru, v němž si město podává ruku s venkovem.
Procházky mají omezenou kapacitu, konkrétně 10 účastníků, a tak je nutné se předem přihlásit. Další procházky budou následovat během října a listopadu.Kde a jak se přihlásit?
Od 1. září 2021 u Kláry Šimanové v kanceláři 111 v budově ÚMO Plzeň 1, alej Svobody 60, Plzeň. Více informací na tel. 378 036 107, e-mailu: simanovakl@plzen.eu či webu obvodu www.umo1.plzen.eu.Každý účastník je povinen řídit se aktuálně platnými protiepidemickými opatřeními Ministerstva zdravotnictví ČR.

Autor: Úřad městského obvodu Plzeň 1 Článek může obsahovat komerční sdělení.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka