https://nominatim.openstreetmap.org/search?q=Ke+Kas%C3%A1rn%C5%AFm+730%2C+Mari%C3%A1nsk%C3%A9+L%C3%A1zn%C4%9B&format=xml&polygon=0&addressdetails=149.9488888;12.7025842;Ke Kasárnům 730/9, Mariánské Lázně 353 01, Česko Pracovníci kvality - vzorkování dílů | Nabídka práce REGIONPLZEN.CZ

Práce Nabídka zaměstnání

Pracovníci kvality - vzorkování dílů

ELEKTROMETALL s.r.o.

Ke Kasárnům 730, Mariánské Lázně

Detail firmy

Kateřina Schottová
359577151
  • vztah

    Pracovní poměr - plný úvazek

  • směny

    Pružná pracovní doba

  • min. vzdělání

    ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Nástupní plat 32 500,- Kč

Firma ELEKTROMETALL s.r.o. vyrábí kabelové svazky pro přední světové výrobce automobilů. Pro rozšíření svého týmu v Mariánských Lázních hledá vhodné kandidáty/kandidátky na pozici "pracovníci kvality - vzorkování dílů".

Místo výkonu práce: Ke Kasárnům 730/9, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: pružná pracovní doba (jednosměnný provoz). Náplň práce: vytváření podkladů pro vzorkování dílů u zákazníka, částečná komunikace se zákazníkem, komunikace s centrálou, práce v programu SAP. Požadujeme: SŠ vzdělání, komunikativní znalost NJ slovem i písmem (znalost AJ výhodou), pokročilá práce na PC (MS Office), znalost programu SAP výhodou, samostatnost, spolehlivost, důslednost, smysl pro systematickou práci a týmovou spolupráci. Nabízíme: zázemí stabilní mezinárodní firmy, zajímavé platové ohodnocení, práce v příjemném a přátelském kolektivu, perspektiva kariérního a osobního růstu, možnosti školení, bohatý systém benefitů. Kontakt pro zájemce: telefonicky anebo e-mailem.


Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Podporované formáty: doc, docx, xls, rtf, txt, xls nebo pdf
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód
Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů.