Reality Nabídka nemovistosti

2+kk OV v centru Plzně

1 skóre 5 z 5 Komentáře (0)
  • 2+kk OV v centru Plzně

Galerie neobsahuje žádné obrázky.

Nabízíme k prodeji hezky řešený světlý byt 2+kk v centru Plzně, v ulici Kollárova. Byt je v OV a nachází se ve 4. patře cihlového domu. V březnu 2019 prošel kompletní rekonstrukcí (nová elektřina, nová koupelna, plastová okna, původní vafky byly nahrazeny čtyřmi novými radiátory ve všech místnostech, včetně předsíně, rozvody v mědi a ve zdi, nový plynový kotel v bytě, podlahy, renovace a lakování dveří a zárubní, kompletní výmalba).

Byt disponuje předsíní s přímými vstupy do obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, koupelny s vanou a místem pro pračku, samostatné toalety a technické místnosti s plynovým kotlem. Vstup do ložnice je z obývacího pokoje. K bytu náleží sklep v suterénu domu. Celková rozloha bytu je 56 m2, včetně sklepa.

Celý dům je klidný, dobře udržovaný, se stálými nájemníky. Díky skvělé poloze domu je v docházkové vzdálenosti dostupná veškerá občanská vybavenost. Ideální jako investice na pronájem. Parkování na rezidenční kartu (700,- Kč/rok) ve všech placených zónách v okolí domu nebo možnost pronájmu zabezpečeného a oploceného parkovacího stání přímo za domem, mimo komunikaci.

V případě zájmu volejte majitele 776 115 107.


Podobné nabídky

9 667 475 Kč  za nemovitost


9 125 250 Kč  za nemovitost


8 151 890 Kč  za nemovitost


7 893 600 Kč  za nemovitost


7 908 550 Kč  za nemovitost


Byty - Prodej


Nabízíme k prodeji hezky řešený světlý byt 2+kk v centru Plzně, v ulici Kollárova. Byt je v OV a nachází se ve 4. patře cihlového domu. V březnu 2019 prošel kompletní rekonstrukcí (nová elektřina, nová koupelna, plastová okna, původní vafky byly nahrazeny čtyřmi novými radiátory ve všech místnostech, včetně předsíně, rozvody v mědi a ve zdi, nový plynový kotel v bytě, podlahy, renovace a lakování dveří a zárubní, kompletní výmalba). Byt disponuje předsíní s přímými vstupy do obývacího pokoje

2 246 000 Kč za nemovitost

Cena k jednání
Velikost bytu
2+kk
Elektřina
230V
Topení
Lokální plynové
Voda
Dálkový vodovod
Okolí
Obytná, obchodní

  • Kollárova 316/17, Plzeň

Odpovědět na nabídku

Zadejte vaše jméno
Zadejte komentář
Zadejte váš email
Opište kontrolní kód