1. konference o networkingu v ČR proběhne v Plzni!

Blíží se první konference svého druhu v České republice - Networkuj 2016!

Cílená propagace v Plzni

Ve čtvrtek 20. října se do Golf Parku Plzeň – Dýšina sjedou všichni ti, kteří chtějí podnikat a také využívat své kontakty jinak, než jsme byli zvyklí doposud. Jednoduše efektivněji.


„Na konferenci s názvem Networkuj vystoupí spíkři nejen z Česka, ale navštíví nás také host 
z Velké Británie – Maggie Georgopoulos – spíkr z nejrychleji rostoucího nakladatelství na světě,“ seznamuje nás s programem hlavní organizátorka akce Jana Havlíčková. Mezi dalšími zvučnými jmény z oblasti referenčního networkingu pak zazní Kamila Zárychtová – zakladatelka konceptu Business for Breakfast ČR či Václav Ševčík – podnikatel a prezident JCI Czech Republic.


Nejen od těchto spíkrů se hosté konference dozví spoustu zajímavých rad a konkrétních tipů, jak správně propagovat nejen sebe, ale především, jak si v rámci referenčního networkingu, dlouhodobých vztahů a doporučení pomoci navzájem. „Mnozí lidé se ohání tím, že networkují, ale spousta z nich bohužel vůbec neví, co to znamená a to se snažíme naší konferencí změnit,“ upřesňuje Jana Havlíčková hlavní cíl konference.


Ta bude probíhat celý den ve dvou částech, kdy si účastníci budou moci vybrat z hned několika zajímavých témat a zaměření workshopů a přednášek od tréninku paměti, posílení svých silných stránek, po návod na to, jak napsat knihu jako vizitku svého podnikání, kterou nikdo nezahodí. Také mohou zvolit dopolední část programu v podobě golfové akademie či hry na 9 jamek. Nebude chybět také večerní společenská část dne.


Více informací včetně registrace, která je již spuštěna, je možné nalézt na www.networkuj.net.  

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.09.2016 16:00




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka