5658 diváků vidělo v Plzni souboj o čelo tabulky

Nedělní utkání mezi prvním a druhým týmem hokejové extraligy zaručovalo již samo o sobě zajímavou hokejovou podívanou. Přestože úvodní tlak vyprodukovala Plzeň, zápas gólově lépe zahájil Zlín, když se ve 12. minutě po přihrávce zpoza branky prosadil Jaroslav Balaštík.Šancí ohrozit oba bran...

Jarní servisní akce AUTO CB

Nedělní utkání mezi prvním a druhým týmem hokejové extraligy zaručovalo již samo o sobě zajímavou hokejovou podívanou.

Přestože úvodní tlak vyprodukovala Plzeň, zápas gólově lépe zahájil Zlín, když se ve 12. minutě po přihrávce zpoza branky prosadil Jaroslav Balaštík.Šancí ohrozit oba brankáře přibývalo, nicméně stav 0:1 vydržel až do první sirény.

Druhou část hry začala Plzeň v početní výhodě, ta ale změnu skóre zápasu nepřinesla. Až ve 34. minutě pod brankářem Sedláčkem protlačil puk Jozef Balej za brankovou čáru a až video dalo za pravdu, že branka platí. Stav zápasu 1:1.

Další branku viděl Plzeňský stadion až na začátku třetí třetiny, kdy překvapeného brankáře po šikovném prosmýknutí se Milan Gulaš. Od té doby začalo na kluzišti dominovat už jen jeden tým, Plzeň. Další branku přidal opět Milan Gulaš po střele z pravé strany přes clonícího Martina Straku. Ten sám po krátké chvíli zvýšil přesnou střelou mezi kruhy na 4:1. Hosté v závěru už jen korigovali stav utkání na 4:2.

Text/foto: Otakar Voříšek


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.11.2012 10:46




0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka