Na benefičním turnaji Fotbal pro radost ve Zruči v neděli hrají Dominik Hašek, Antonín Panenka i Ivan Trojan

V neděli 4. 10. 2015 se ve sportovním areálu TJ Zruč od 10:00 do 16:00 uskuteční již 2. ročník zajímavého fotbalového turnaje, který má letos svým výtěžkem podpořit nákup užitkového vozu pro sociální službu Jubilata pro osoby potřebující péči, kterou provozuje Diakonie Západ.

Cílená propagace v Plzni

Mezi hosty a hráči nebudou chybět herec Ivan Trojan, legendární Antonín Panenka a pro dobrou věc se rozhodl zapotit i hokejový brankař Dominik Hašek! 

Benefičního turnaje se účastní celkem dvanáct týmů a dva bonusové zápasy s výběry obou skupin odehraje tým fotbalových internacionálů v čele s fotbalovou legendou Antonínem Panenkou, doplněný osobnostmi jako Ivan Trojan nebo Dominik Hašek. 

Diváci se ale nudit nebudou ani při sledování fotbalových klání v základních skupinách, kde se představí zajímavé týmy jako například FC Viktoria Plzeň Ženy A-tým, Média team v čele se Zdeňkem Hůrkou, anebo třeba tým obce Zruč v čele se starostou. Další mužstva budou tvořena firmami, které se rozhodly podpořit dobrou věc jako třeba Hornbach Plzeň, Billa Přeštice, Kartarena Plzeň, dvě mužstva vyslal i pivovar Purkmistr. Stejně tak pořádající Diakonie Západ postaví dvě družstva – ženské a mužské.

Mimo vlastní turnaj se návštěvníci mohou těšit na výstavu vozů Mazda a Hyundai od společnosti Aspektava, děti navíc i na malování obličejů a modelování balónků se společností Mc Donald´s. Vstupné na akci bude 30 Kč, přičemž ženy a děti budou mít vstup zdarma, navíc vstupenky budou slosovatelné a při slavnostním vyhlášení budou předány hodnotné ceny apod. Novinkou tohoto ročníku je jedno pivo zdarma pro prvních 100 platících příchozích!

„Výtěžek ze vstupného poputuje společně s částkou, kterou získáme z prodeje půllitrových PET lahví s vodou Estian v hodnotě 30 Kč návštěvníkům akce, na zakoupení užitkového vozu pro naši pečovatelskou službu Jubilata,“ doplňuje Libor Janíček, manažer Úseku vnějších vztahů Diakonie Západ. V loňském roce byl výtěžek 25 000 Kč použit na vybudování nového vodního zdroje v Domově Radost v Merklíně, kde se Diakonie Západ stará o klienty s nízkofunkčním autismem, případně osoby se středně těžkým až těžkým mentálním postižením.

Přijďte tedy podpořit dobrou věc a zároveň se dobře pobavit fanděním i setkáním se známými osobnostmi. V publiku samozřejmě potkáte také s pracovníky a klienty Diakonie Západ.

Celá akce proběhne pod záštitou starosty obce Zruč-Senec. 



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka