Zlatý erb a Junior erb budou mít svá krajská kola

Rada Plzeňského kraje schválila vyhlášení krajského kola soutěže Zlatý erb 2015 v kategoriích: nejlepší webové stránky města, nejlepší webové stránky obce, nejlepší elektronická služba a cena veřejnosti.

Cílená propagace v Plzni

Dále krajští radní vyhlásili krajské kolo soutěže Junior Erb 2015 a Cenu hejtmana Plzeňského kraje – Nejlepší webová stránka organizace.

Cílem soutěže Zlatý erb 2015 je podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správ prostřednictvím rozvoje informačních služeb poskytovaných občanům s využitím internetu a ostatních elektronických médií, a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech a obcích. Soutěž Junior Erb je určena mladým lidem do 18 let, kteří vytváří vlastní webové stránky a internetové projekty pro obce, města, regiony, školy, turistická místa, veřejnou správu aj. Letos poprvé bude udělena cena hejtmana PK za Nejlepší webové stránky příspěvkové organizace zřizované PK, městem či obcí, která sídlí na území PK. Příjem přihlášek bude od 5. do 29. ledna 2015. Podmínky soutěže jsou dostupné na webových stránkách kraje.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 21.12.2014 07:28



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka