Agresivní muž týral manželku i milenku

Agresivní muž roky týral svoji choť. Ve stejném jednání pokračoval i po rozvodu v dalším vztahu.

Cílená propagace v Plzni

Policisté Služby kriminální policie a vyšetřování Městského ředitelství policie Plzeň zahájili trestní stíhání 38letého muže, který se zpovídá hned ze dvou zločinů. Těch se měl dopustit v letech 2007 až 2014 vůči své tehdejší manželce a následně od léta roku 2015 do léta roku 2016 vůči své tehdejší přítelkyni.  

 V prvním případě je pachateli kladeno za vinu spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí, ve druhém případě bylo jeho jednání kvalifikováno nejen jako zločin týrání osoby žijící ve společném obydlí, ale navíc i jako pokračující zvlášť závažný zločin znásilnění. Zatímco první oběť agresora musela dlouhá léta velmi často snášet  verbální útoky, které byly velmi vulgární, urážející a ponižující, a fyzické napadání, druhá žena po dobu jednoho roku opakovaně čelila nejen slovnímu týrání a tělesným trestům či bití, bohužel byla obviněným i několikrát násilím donucena k pohlavnímu styku.

Obviněný je trestně stíhán na svobodě. Pokud bude pro tato jednání pravomocně odsouzen, pak mu hrozí až deset let za mřížemi.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.04.2017 06:05



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka