Aleš Matějů zahájí přípravu s Plzní, Suchan míří na hostování do Příbrami

Viktoria Plzeň hlásí na startu letní přípravy další změnu v kádru. Do přípravy ligového mistra se zapojí Aleš Matějů, druhý z dvojice příbramských mladíků Jan Suchan odchází na hostování do míst, kde fotbalově vyrostl.

Jarní servisní akce AUTO CB

Aleš Matějů začne trénovat na západě Čech. Rozený levý obránce Matějů může hrát, například jako v posledním ligovém utkání v sezóně 2014/2015, i na pravé straně obranné řady. „Aleš dostane v přípravě stejnou šanci jako ostatní hráči a je jen na něm, jak se o svou příležitost popere. Rozhodně v něm vidíme hráče s velkou perspektivou,“ říká generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek.

Devatenáctiletý záložník Suchan se bude na startu přípravy hlásit v Příbrami. „Vzhledem k vysoké konkurenci v záložní řadě Viktorie zvýšené aktuálním příchodem Tomáše Kučery z Jihlavy jsme se po vzájemné dohodě s hráčem rozhodli pro formu hostování v jiném prvoligovém klubu. Věřím, že v Příbrami bude mít Jan Suchan ideální podmínky k dalšímu fotbalovému rozvoji. Jeho výkony budeme pečlivě sledovat,“ uzavírá Šádek.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka