Autogramiáda předznamená blížící se Festival Sportu

Ve středu 3. června od 17 do 18 hodin se v prodejně Decathlonu v Plzni na Borských polích uskuteční autogramiáda známých sportovců. Ta bude předzvěstí blížícího se Festivalu Sportu, který připravuje Nadace sportující mládeže ve spolupráci s obecně prospěšnou společností Pohyb a zdraví.

Cílená propagace v Plzni

Ve středu bude v Decathlonu rozdávat podpisy hned šestice sportovců. Hokejisty zastoupí bývalé opory HC Škoda Plzeň Tomáš Vlasák s Jiřím Hanzlíkem, olympioniky český reprezentant v triatlonu Přemysl Švarc a stolní tenistka Dana Hadačová-Čechová. Z kádru Talentu M. A. T. Plzeň dorazí čerství mistři republiky v házené Karel Šmíd a Lukáš Horký.

 

Samotný Festival Sportu se uskuteční 17. června prostorách OC Plzeň Plaza a přilehlém parku. Návštěvníci festivalu se mohou těšit na ukázky několika desítek sportovních odvětví s možností jejich vyzkoušení, autogramiády sportovců, crossfitovou exhibici a další doprovodný program. V podvečerních hodinách proběhne medailový ceremoniál Letní olympiády dětí a mládeže, zahraje Voxel a kapela Fixed Light.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka