Co hledali lidé v kraji v dubnu na netu? Přijímačky a letecký den

Duben 2015 se zapíše do paměti jako měsíc, kdy zemřel kontroverzní expremiér Stanislav Gross. Kromě korupční aféry, s níž je jeho jméno spojováno, připomněl Grossův odchod i závažnost onemocnění ALS, jemuž ve 45 letech podlehl.

Cílená propagace v Plzni

Velkou událostí bylo i vyhlášení cen TýTý, velikonoční svátky či hokej. Všechna tato témata se promítla do pravidelného Seznamu skokanů českého internetu.

Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji?

Na Plzeňsku to v dubnu žilo šumavskou rally a leteckým dnem v Plasech. Do vyhledávání se ale také promítly probíhající přijímací zkoušky na střední školy, největší zájem byl o Mikulášské gymnázium v Plzni, Masarykovo gymnázium v Plzni a gymnázium v Klatovech. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na  http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

Jaká témata byla hitem v dubnu?

Duben je již tradičně časem přijímacích zkoušek na střední školy, proto se v jednotlivých regionech mezi skokany nejčastěji dostávaly názvy konkrétních škol. Žebříček může v přeneseném slova smyslu sloužit i jako barometr toho, o jakou školu je v kraji největší zájem. Dále se napříč regiony řešila velikonoční tématika, zejména recepty na tradiční sváteční pochutiny.  Více se dočtete na Sblogu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.05.2015 07:33



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka