Cyklista v Klatovech srazil chodkyni a ujel. Neviděli jste ho?

Ve středu po patnácté hodině jel cyklista po chodníku, narazil do chodkyně a z místa ujel.

Jarní servisní akce AUTO CB

Ve středu 15. března 2017 došlo k dopravní nehodě v Klatovech na ulici Plánické. V 15:15 hodinu křižovatky ulic Plánická a Měchurova v blízkosti restaurace došlo k dopravní nehodě.

Dosud neznámý cyklista jel na jízdním kole po pravém chodníku při ulici Plánické ve směru do centra a u křižovatky narazil do chodkyně. Žena šla po chodníku vlevo od ulice Měchurova do ulice Plánické.

Při nehodě došlo k pádu cyklisty i chodkyně, při kterém žena utrpěla zranění a byla ošetřena v nemocnici. Cyklista po nehodě z místa ujel. Dle výpovědi svědků události držel cyklista za jízdy v ruce telefon a díval se na něj. Alkohol byl u chodkyně vyloučen provedenou dechovou zkouškou.

Podle zjištěných informací byl cyklista mladistvý, štíhlé postavy, výška asi 165 cm a měl světlé vlasy, po stranách vyholené s dlouhou patkou sčesanou na stranu. Mladík  při nehodě utrpěl oděrky a možné pohmoždění pravděpodobně na pravé ruce. Na sobě měl bílou mikinu s dlouhými rukávy a na zádech plátěný batoh. Jednalo se o odpružené, možná horské jízdní kolo.

Policisté pátrají po neznámém cyklistovi, který od dopravní nehody ujel. Informace sdělte na dopravní inspektorát v Klatovech v pracovních dnech na tel. 974 334 251 nebo 974 334 250 nebo prostřednictvím e-mailu: kt.di.podatelna@pcr.cz.

ilustrační foto



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
17.03.2017 07:09



4 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka