Dal pěstí sokovi v lásce, stálo ho to deset tisíc

Mladý muž v Plzni nejdříve napadl svého soka. Poté zpytoval svědomí a poškozenému nabídl finanční odškodnění. Napadený omluvu i peníze přijel.

Cílená propagace v Plzni

Borští policisté sdělili podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví ve stadiu pokusu a přečinu výtržnictví 33letému cizinci. Ten dne 11. dubna tohoto roku před jedním z nočních podniků v Plzni na Borech nejdříve slovně a poté i fyzicky napadl svého známého. 

Agresor 22letého krajana udeřil pěstí do obličeje sice pouze jednou, ale úder byl tak razantní, že napadený muž upadl na zem.  Když se ze země zvedl, okamžitě se dal na útěk. Po příchodu domů se mu však udělalo nevolno a začal zvracet. Proto byl nucen vyhledat lékařské ošetření. S podezřením na otřes mozku pak byl jeden den hospitalizován v plzeňské nemocnici. Když agresivní muž vychladl a když mu došlo, co způsobil, poškozeného vyhledal a za celý incident se omluvil. Jako satisfakci mu pak nabídl finanční částku deset tisíc korun. Omluvu i peněžitý obnos napadený přijal. V průběhu šetření události pak oba muži přiznali, že k neshodě mezi nimi došlo kvůli ženě, o kterou měli oba dva zájem.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 19.04.2017 07:00



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka