Dobřanský advent vyvrcholí několika koncerty žáků ZUŠ. První už v neděli

Kulturní program v posledních adventních dnech je v Dobřanech na jižním Plzeňsku více než nabitý. Téměř každý den nabídne nějaký koncert či taneční vystoupení.

Jarní servisní akce AUTO CB

Zlatá neděle 18. prosince, bude patřit tradičnímu společnému koncertu dobřanských pěveckých sborů. V kostele sv. Mikuláše vystoupí dětský pěvecký sbor Hvězdičky při místní základní škole, seniorský pěvecký sbor Dobřanské bábinky, P.U.D.U. a hudební skupina farnosti Dobřany. Koncert začíná v pět hodin odpoledne. 

O den později, 19. prosince, v pět hodin vystoupí v Káčku žáci tanečního oboru ZUŠ J. S. Bacha Dobřany se svým vánočním programem Kolednice a dvacátého se v sále základní umělecké školy představí ve Vánočním koncertu I. žáci hudebních oborů.  Na 22. prosince je pak připraven Vánoční koncert II., kdy v kostele sv. Mikuláše vystoupí žáci a učitelé ZUŠ J. S. Bacha. 

Na Štědrý den bude ve dvoře ZUŠ opět k vidění Živý Betlém, který chystají žáci, učitelé a přátelé dobřanské ZUŠky. Začátek je hodinu před polednem. Ve dvě hodiny odpoledne pak zve kino Káčko na filmovou projekci pro děti, které si chtějí zkrátit čas čekání na Ježíška.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka