Dominik Janošek odchází hostovat do Baníku

Třiadvacetiletý záložník Dominik Janošek míří na hostování. Po zbytek sezony 2021/2022 bude působit v Baníku Ostrava. Součástí dohody je také případná opce.


Dominik Janošek do Plzně přestoupil v červenci 2018 ze Slovácka, kde následně ještě rok hostoval. Jarní část ročníku 2019/2020 zahájil v dresu plzeňské Viktorky, mimo jiné nastoupil i do duelů evropských předkol proti Olympiakosu a Antverpám. V zimě pak odešel na hostování do Mladé Boleslavi, kde působil i v první polovině následující sezony. Poté hostoval ve Zlíně. V aktuálně probíhající sezoně zasáhl v plzeňském dresu do 20 soutěžních utkání, největší herní vytíženost měl v období srpna a září.

Nyní odchází na hostování s opcí do Baníku Ostrava. „V záložní řadě máme aktuálně opravdu velkou konkurenci a Dominikovo herní vytížení nebylo takové. Shodli jsme se, že hostování v Baníku Ostrava bude v tuto chvíli nejlepším možným řešením pro obě strany. Přeji mu, aby podával kvalitní výkony,“ okomentoval odchod Adolf Šádek, generální ředitel klubu.

fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka