Doosan Arena je před sobotním utkáním Plzně se Slováckem vyprodána!

FC Viktoria Plzeň se v sobotu 2. května utká v rámci 26. kola SYNOT ligy s týmem 1. FC Slovácko. Do dalšího těžkého domácího zápasu požene vikoriány za úspěchem VYPRODANÁ Doosan Arena.


Zápas bude mít, stejně jako minulý týden s Mladou Boleslaví, tu nejlepší fotbalovou atmosféru. „Během čtvrtečního odpoledne byly vyprodány poslední zbývající vstupenky na duel se Slováckem. Domácí sektory stadionu tak budou z drtivě většiny zaplněny našimi příznivci,“ říká tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár. „Fanouškům patří obrovský dík za to, v jakém počtu na naše zápasy chodí. Je to ta nejlepší motivace, dodávají nám hodně sil,“ dodává Roman Hubník. 

V prodeji nadále zůstávají vstupenky na venkovní zápas Viktorie Plzeň se Spartou Praha, který se hraje 9. května od 19:15 na Letné. „O zápas se Spartou je samozřejmě velký zájem. Během čtvrtečního dne si držitelé permanentek rozebrali přes 600 vstupenek, prodej pro permanentkáře bude pokračovat také v pátek. V sobotu před utkáním s týmem 1. FC Slovácko se na pokladnách Doosan Areny rozběhne také volný prodej vstupenek na Letnou,“ dodává Pillár. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
01.05.2015 04:08



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka