Drůbežářský závod z Klatov vyrábí párky i marinády bez éček

Drůbežářský závod Klatovy patří ke špičce českého masného a uzenářského průmyslu. Jeho stěžejním produktem je chlazené a mražené kuřecí maso, ale nedílnou součástí výroby jsou také uzeniny, polotovary a výrobky určené ke grilování. Mezi produkty, které dokládají vysokou úroveň výroby a které jsou na...

Cílená propagace v Plzni

Drůbežářský závod Klatovy patří ke špičce českého masného a uzenářského průmyslu. Jeho stěžejním produktem je chlazené a mražené kuřecí maso, ale nedílnou součástí výroby jsou také uzeniny, polotovary a výrobky určené ke grilování. Mezi produkty, které dokládají vysokou úroveň výroby a které jsou na českém trhu ojedinělé, patří řada výrobků „bez E“. Tu ocení zejména milovníci masa a uzenin, kteří se chtějí stravovat zdravěji a odmítají zatěžovat své tělo zbytečnými „éčky“.
„Řada výrobků „bez E“ je výsledkem mnoha náročných testů, díky kterým dnes můžeme nabídnout našim zákazníkům kvalitní uzeniny a marinovaná masa bez chemických aditiv," říká Ing. David Bednář, generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy. „Mezi naše nejúspěšnější výrobky této řady patří Dětské párky „bez E“, které jsou z 68 % vyrobené z kvalitní kuřecí svaloviny a v roce 2011 se staly vítězi v soutěži Regionální potravina v kategorii masné výrobky,“ dodává David Bednář.


Drůbežářský závod Klatovy doporučuje…

…Dětské párky „bez E“ – párky balené v loupatelném celulózovém střevě vyrobené z 68 % kvalitní kuřecí svaloviny. Běžně používaná aditiva jsou v nich nahrazena například amarantovou moukou, výtažkem z třešně Acerola a přírodními kvasničnými extrakty namísto glutamanu sodného. Tyto párky jsou pro děti vhodnější než běžné výrobky obdobného charakteru a v testu dětských párků zpravodajského portálu tn.nova.cz se umístily na prvním místě.


…Marinovaná masa „bez E“– kuřecí marinované díly s kostí a bez kosti v různých chuťových variantách, které jsou určené přímo ke grilování. Jsou vyrobené bez použití syntetických aditiv a alergenních složek za použití čistě přírodních látek.


…Marinády „bez E“ v různých příchutích – marinády vyrobené bez použití chemických aditiv, mezi něž patří oblíbená Brusinková marináda, Švestková a Olivová marináda nebo Marináda Green Herbs a další.


…Chlazené kuřecí maso – celé kuře, kuřecí díly – prsní řízky, stehenní řízky, čtvrtky, stehna horní a spodní, kuřecí křídla. Kuřecí maso pochází výhradně z českých chovů a je chlazeno vzduchem, který zajišťuje vyšší kvalitu masa, než chlazení vodou používané v jiných zemích.


The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 5 roky

    Dobrý den .Koupily jsme Váš výrobek kuřecí spodní stehna třída jakosti B v Lídlu a po upečení nám ´zčernaly kosti i kousky masa okolo,stává se to i u kuřat,tak bychom rádi věděli proč se tak děje.Děkuji. M.Ch.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
08.11.2013 04:54



0 (1)
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka