Elektrokoloběžku vyhrála Markéta Sikorová

Od primátora města Plzně Martina Baxy převzala odpoledne v pátek 27. listopadu elektrokoloběžku Markéta Sikorová.

Cílená propagace v Plzni

Vyhrála ji v soutěži #spoluproplzen, kterou v září tohoto roku vyhlásily společně iniciativa Musíme si pomáhat v Plzni a město Plzeň. Soutěží chtěli organizátoři po jarní koronavirové krizi podpořit místní subjekty. Lidé na hrací kartě sbírali razítka za útratu v plzeňských kavárnách, restauracích nebo v kulturních institucích či v turistických objektech. Vyplněné a orazítkované karty pak zaslali do slosování, které se konalo 28. října.

„Výherkyni moc gratuluji a věřím, že si elektrokoloběžku pořádně užije. Moc si ceníme toho, že se v těžké době, kterou koronavirová krize přinesla, rozhodla podpořit ostatní a připojila se k soutěži #spoluproplzen,“ uvedl při slavnostním předání výhry primátor Martin Baxa.

Markéta Sikorová z hlavní ceny, kterou je e-koloběžka MICRO MERLIN X4, měla ohromnou radost. „Vždycky, když jsem si šla ve své oblíbené plzeňské kavárně pro razítko za útratu, říkala jsem, že je na koloběžku. A můj sen se mně splnil. Budu na ní jezdit do práce i na výlety, už si je začnu plánovat,“ usmála se. Prozradila, že losování nesledovala, ale když se za pár dní poté šla podívat na web, kde byly zveřejněny čísla karet, které některou z cen vyhrály, nemohla uvěřit tomu, že hned na prvním místě je její číslo: „Pořád jsem si to kontrolovala a ujišťovala se, že vysněná koloběžka je opravdu moje.“ Markéta Sikorová žije v Kyšicích, pomáhá v Mezigeneračním a dobrovolnickém centru TOTEM, z. s.

„Zástupci podniků, které se do iniciativy Musíme si pomáhat v Plzni a soutěže #spoluproplzen zapojily, byli ohlasem veřejnosti spokojeni. Měli radost, že lidé soutěží a že na ně po jarním uzavření nezapomněli. Jen si nikdo nemyslel, že otevřené zůstanou jen krátce,“ podotkl Vincent Bodrov z iniciativy Musíme si pomáhat v Plzni.

V říjnu byli vylosováni i držitelé dalších 28 + 10 cen (symbolický odkaz k datu 28. 10., tedy k připomínce vzniku samostatného Československa). Další soutěžící tak získali například roční rodinnou permanentku do plzeňské zoo a do Techmania Science Center, voucher na představení Divadla J. K. Tyla v Plzni, permanentku na fotbal, dárkový poukaz na Plzeňskou vstupenku, plavenku do bazénu, vstupenky na koncert Plzeňské filharmonie, voucher na kulturní akce v Měšťanské besedě, voucher na prohlídky a nákup do Plzeňského Prazdroje i 28 voucherů do zapojených restauračních zařízení v hodnotě 500 korun.

 

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 29.11.2020 08:00



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka