Fakulta v pátek přivítá budoucí učitele

Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni otevře dveře dokořán v pátek 20. ledna. Uchazeče přivítá ve svých budovách v ulicích Veleslavínova, Klatovská a také na Chodském náměstí v době od 8 do 16 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Zájemci si budou moci prohlédnout prostory pro výuku, sledovat ukázky práce kateder či zábavné experimenty v laboratořích.

Zájemci o studium se seznámí s jednotlivými katedrami

Obecné informace ke studiu a přijímacímu řízení sdělí zájemcům zástupci vedení fakulty v 9, 11 a 14 hodin v posluchárnách KL 228 na Klatovské 51 a VC 301 ve Veleslavínově ulici 42.Po skončení prezentace v délce přibližně 45 minut bude následovat prostor pro dotazy.
Podrobnější informace o studiu konkrétních oborů dostanou návštěvníci dne otevřených dveří na příslušných katedrách. Na většině z nich si mohou prohlédnout laboratoře a učebny,popovídat si s jejich pracovníky či studenty, některé katedry připravily i odborný program.
Kde najít učebny a jednotlivá pracoviště a také jaké to je, být studentem pedagogické fakulty v Plzni, prozradí návštěvníkům ve vstupních halách budov Veleslavínova a Klatovská studentiz fakultní organizace SKVAIP.

V Plzni do Veleslavínovi ulice, na Klatovskou i na Chodské náměstí

Uchazeči o studium českého nebo ruského jazyka, historie a chemie budou očekáváni v budově na Veleslavínově 42. Budoucí posluchači matematiky, fyziky, technické výchovy, informatiky, tělesné, výtvarné a hudební výchovy mohou zamířit na příslušné katedry do budovy na Klatovské 51. Jen o kousek vedle, na Chodském náměstí 1, se vše potřebné dozvědí potenciální biologové, geografové, učitelé anglického či německého jazyka, 1. stupně základních škol a mateřských škol. Na závěr si uchazeči mohou prohlédnout takésportoviště, knihovnu či studovny.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka