Fakulta zdravotnických studií otevře ve středu své dveře, zve středoškoláky i veřejnost

Ve středu 4. října 2017 otevře Fakulta zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni (FZS ZČU) široké veřejnosti. Od 9 do 17 hodin se bude konat Den s Fakultou zdravotnických studií.

Jarní servisní akce AUTO CB

Pro návštěvníky je připravený celodenní program zaměřený na zajímavosti ze života fakulty, poskytování informací zájemcům o studium a také na sdílení novinek z oblasti zdravého životního stylu.

„Na akci zveme současné i bývalé studenty a jejich rodiče, středokoškoláky, učitele středních škol a gymnázií a všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl,“ potvrzuje děkanka FZS Ilona Mauritzová a dodává: „Zájemci se dozvědí informace o všech studijních programech fakulty, včetně podrobností k přijímacímu řízení, výuce, praxím a podobně. Dále si prohlédnou odborné učebny a moderní výukové zázemí. Představíme také aktivity našeho Centra zdraví a prostor dostanou zástupci  partnerů, s nimiž velmi úzce spolupracujeme.“
Mezi partnery FZS, kteří mimo jiné zájemcům nabídnou možnost pracovního uplatnění či odborných stáží, patří Fakultní nemocnice Plzeň, Nemocnice Plzeňského kraje, Krajská hygienická stanice PK, Nemocnice Privamed, Svaz léčebných lázní ČR, Federace ortopedických protetiků, Zdravotnická záchranná služba PK, Karlovarská krajská nemocnice a Odbor sociálních služeb MMP.

V rámci programu se o své zkušenosti podělí studenti FZS, kteří absolvovali semestrální studijní pobyt na univerzitě v Číně, představí se také některé činnost fakultního Centra zdraví.

Akce Den s Fakultou zdravotnických studií ZČU v Plzni se bude konat v budově fakulty v Husově ulici 11 v Plzni ve středu 4. října 2017 od 9 do 17 hodin. Více informací je k dispozici na webových stránkách www.fzs.zcu.cz.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka