Festival pouličního jídla v sobotu opět provoní plzeňské depo

První letošní ročník DEPO Street Food Marketu potěší gurmány už 4. března. Netradiční gastronomická akce nabízí kvalitní jídla z pouličního občerstvení.

Cílená propagace v Plzni

A to ve stylových dodávkách, upravených pro přípravu jídla, ale i v klasických stáncích a bistrech s venkovním posezením. Na své dobroty budou lákat tři desítky prodejců. Vstup na akci je zdarma, brány depa budou otevřené od 10 do 18 hod.

Mezi stánkaři, nabízejícími rychlé a chutné jídlo, se představí například Delisias se svými masovými taštičkami či polévkou Frikasé podle původní bolivijské receptury, Mazaný preclík vyrobený z organických surovin, ručně vyválený a dozlatova upečený,  Tommys food truck se svými neodolatelnými burgery z čerstvých surovin či Bonjour food truck s francouzskými lahůdkami a mnoho dalších.

O to, aby strávníkům při všem tom dobrém jídle nevyschlo v krku, se postarají stánky Šupáci za barem s domácími limonády, pivovar Raven či pivovar Zhůřák. Milovníci vína mohou ochutnat vína z Moravy u stánku Les vins d´Auer. Kromě klasických kávových nápojů od Mezzo Caffe budou kafíčkáři moci vyzkoušet i netradiční způsoby přípravy kávy od Pappa Coffee. Samozřejmě nebude chybět široká nabídka výtečných dezertů například od JS Chocolate, nebo macaronky z čistě mandlové mouky a kvalitních surovin, podle pravého francouzského receptu.

Kromě lahůdek čeká návštěvníky doprovodný program. V prostoru malého skleníku si budou moci za asistence mistrů z Makerspace dílen vyrobit originální tričko pomocí umělecké techniky sítotisku či linorytu. Workshop proběhne od 12 do 16 hodin. V malém sále vedle kavárny jsou k vidění fotografie plzeňského cestovatele Slávka Krále o jeho cestě kolem světa stopem, v kavárně pak výstava TAP TAP NAČERNO černých vtipů o lidech s hedikepem. Autory jsou přímo postižení, kteří s humorem čelí nepřízni osudu.

Seznam prodejců na DEPO Street Food Market 2017:

American burger

BIO - BEZlepku

Bonjour food truck

Delisias

Dirty Dog

Fragaria Coffee

Ispiral burger

JS Chocolate

Kaiser Franz

Les vins d´Auer

Mazaný preclík

Mezzo caffé

Nos Macarons

Od Francouze

Paella Don Olino

Pappa Coffee

Pivovar Krčín

Pivovar Raven

Pivovar Zhůřák

Original Sri Lanka

The Candy Store

Tommys food truck

Tosníš food truck

Vehykl food truck

Al Andalous

Pekařství Čechovka

Šupáci za barem

Staročeské občerstvení

Medovina

Mapafood



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka