Havárie dodávky u Holýšova zablokovala dopravu na tři hodiny

Celá osádka vozidla se při nedělní nehodě zranila. Dva spolujezdci - žena a muž - byli z místa transportováni do nemocnice letecky.


V neděli kolem 5:30 hodin přijali domažličtí dopravní policisté oznámení o nehodě, která se stala na silnici I/26 mezi obcemi Holýšov a Ohůčov. Od Holýšova jela 37letá cizinka s vozidlem značky Mercedes Vito. Z dosavadního šetření vyplývá, že řidička z dosud nezjištěných příčin nezvládla v prudké levotočivé zatáčce řízení vozidla a vyjela vpravo mimo komunikaci, kde s dodávkou narazila do betonového můstku. Následně se vůz odrazil zpět na komunikaci, kde zůstal ležet na střeše.

Při nehodě utrpěla řidička i její tři spolujedoucí zranění, a tak byli všichni převezeni do nemocnice. Dva ze spolujezdců - žena ve věku 47 let a muž ve věku 27 let – byli z místa transportováni letecky. Dechová zkouška u řidičky nebyla provedena s ohledem na její zranění, a tak byl nařízený odběr krve, z jehož výsledků bude zřejmé, zda před jízdou požila alkohol či jiné omamné látky. Nyní se nehodou zabývají domažličtí kriminalisté.

foto: pčr


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 17.04.2017 19:33



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka