Hejtman Šlajs přijal golfistky, ty hrají od pátku v Dýšiné

Golf Park Plzeň – Dýšina se od 7. do 9. srpna stane dějištěm Tipsport Golf Masters 2015.

Cílená propagace v Plzni

Hráčky tohoto mezinárodního golfového turnaje, který je součástí nejvyšší evropské profesionální soutěže žen Ladies European Tour (LET), se ve středu na krajském úřadě setkaly s hejtmanem Plzeňského kraje Václavem Šlajsem.  

Celkem devět hráček, jmenovitě Victoria Lovelady z Brazílie, Rakušanka Christine Wolf, Rebecca Hudson z Anglie, ale především také předloňská vítězka Golf Masters Němka Ann-Kathrin Lindner i její německá kolegyně Leigh Whittaker a samozřejmě také české reprezentantky Klára Spilková, Lucie Hinnerová, Šideri Váňová i Plzeňanka Eva Koželuhová. Ty všechny přišly dnes na krajský úřad, aby se sešly s hejtmanem Plzeňského kraje Václavem Šlajsem. Ten jim popřál příjemný pobyt v regionu a především hodně štěstí v turnaji.

„Těší mě, že už potřetí se tak významný golfový turnaj může odehrát na hřišti nedaleko Plzně a že v našem kraji můžeme přivítat elitu ženského golfu,“ řekl hejtman Václav Šlajs. „Golf se příští rok v Riu po 112 letech vrací na olympijské hry, takže možná tady mezi námi sedí budoucí olympijská vítězka,“ povzbudil golfistky Václav Šlajs. 

„Golf Park Plzeň je krásné hřiště,“ pochválil ředitel turnaje LET Davide Lantos, který hráčky na krajský úřad doprovodil. To se jistě dobře poslouchalo majitelům hřiště Petru Šikošovi a Ivanu Hlaváčkovi.

Hráčky v závěru setkání připojily svůj podpis do pamětní knihy kraje a jako vzpomínku na Plzeňský kraj si odnesly náramek ze šumavských vinutých perel. 

Turnaj série LET se v České republice koná od roku 2011. Golf Park Plzeň - Dýšina bude letos jejím dějištěm potřetí v řadě.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka