Plzeň ocení mladé sportovce, jejich profily jsou již nyní k vidění na radnici

Nejlepší sportovci města Plzně za rok 2015 v kategoriích žactva a dorostu převezmou ocenění ve čtvrtek 17. 3. 2016 na plzeňské radnici. Akci pod záštitou primátora města Martina Zrzaveckého připravuje Nadace sportující mládeže.

Jarní servisní akce AUTO CB


Vyhlašovat se bude v pěti hlavních kategoriích: družstva žactva a dorostu, jednotlivci v kategoriích mladšího žactva, staršího žactva a dorostu. Titul Sportovec Plzně 2015 bude udělen nejlepším jednotlivcům mezi starším žactvem a v dorostu. Vybrána bude také nejlepší akce TOP Junior Sport Plzeň. Do tohoto programu jsou zařazeny špičkové mezinárodní sportovní akce pro mládež.
 
Již potřetí se bude udělovat také Cena rektora Západočeské univerzity v Plzni. Tu za skloubení sportovních a studijních výsledků z rukou Miroslava Holečka převezme jeden z nominovaných sportovců či sportovkyň v kategorii dorostu.
 
„K udílení této ceny jsme přistoupili na základě dlouhodobé spolupráce mezi ZČU v Plzni a Nadací sportující mládeže. Obě instituce tím sledují záměr, aby sportovci nebyli jednostranně orientovaní, ale aby si díky kvalitnímu vzdělaní dokázali najít uplatnění i po skončení případné profesionální sportovní kariéry,“ uvádí František Berka, předseda správní rady Nadace sportující mládeže.
 
Profily všech nominovaných sportovců jsou již nyní k vidění na výstavě v mázhauzu radnice. Město Plzeň tímto způsobem spolu s Nadací sportující mládeže vyjadřuje sportovním nadějím poděkování za vynikající reprezentaci města v tuzemsku i zahraničí. Výstava je přístupná denně od 8 do 18 hodin až do 31. 3. 2016.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 12.02.2014 00:00



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka