Hokejisté zvou na stadion: Tref bizona a vyhraj 100 000 Kč

Na zápasy plzeňských Indiánů se vyplatí přijít. Společnost Astro Kovo, která je partnerem klubu, připravila pro fanoušky zcela nový přestávkový program s názvem „ Tref bizona a vyhraj 100 000,-Kč“.

Cílená propagace v Plzni

Poprvé se tato soutěž uskuteční při domácím duelu Indiánů proti HC ČSOB Pardubice, tedy v pátek 27. února 2015 na plzeňském zimním stadionu, který nese nový  název  Home Monitoring Aréna. Pravidla soutěže pro návštěvníky hokejového utkání jsou velice jednoduchá. Zúčastnit se může být každá fyzická osoba starší  18-ti let, nebo osoba mladší 18-ti let v doprovodu zákonného zástupce. Do soutěže se účastník zapojí tak, že zavolá správnou odpověď na určené telefonní číslo. Otázka a telefonní číslo boudou zveřejněny na začátku první přestávky na multimediální kostce. Účastníci soutěže mohou své odpovědí volat prvních deset minut přestávky. První tři účastníci, kteří se jako první dovolají na zveřejněné telefonní číslo a správně odpoví, budou o druhé přestávce soutěžit o peněžité výhry. Soutěžící se musí trefit do terče na maketě bizona, střílí se od modré čáry (bližší k maketě bizona), každý má 5 pokusů, za každý vstřelený „gól“ dostává soutěžící 2000 Kč, celkově v základní soutěži může tedy vyhrát 10 000,- Kč, a to každý soutěžící. Soutěžící s největším počtem vstřelených „gólů“ pokračuje v soutěži o 100 000,- Kč. Od červené čáry má jeden pokus na vstřelení gólu. Pokud budou dva, nebo tři se stejným počtem vstřelených gólů postupují všichni. Pokud se trefí všichni, výhra se dělí.

Výhry budou předány po skončení zápasu.

Přijďte všichni v pátek 27. února 2015 podpořit plzeňské hokejisty při posledním domácím duelu základní části proti pardubickému celku. Pokud se navíc zapojíte do střelby na bizona, můžete si odnést skutečně famózní výhru 100 000,-Kč.  



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka