Hospicová péče Domov získala darem automobil

Opožděný vánoční dárek obdržela ve čtvrtek 3. ledna 2019 plzeňská hospicová péče Domov.


Ředitelka Domova Jana Červánková si převzala klíčky od dalšího osobního automobilu, který hospici věnovala společnost Omexom GA Energo.

„Jsem přesvědčen, že silné stabilní společnosti by měly cítit společenskou odpovědnost ke svému okolí. Naše společnost dlouhodobě podporuje například znevýhodněné nebo nemocné děti, ale také hospic Domov, který se stará o nevyléčitelně nemocné a o lidi na sklonku života. Rozhodli jsme se proto hospici pomoci tím, že mu věnujeme již třetí automobil Škoda Fabia, který už v naší firmě nevyužijeme, ale pro hospic to bude obrovská pomoc,“ vysvětluje generální ředitel společnosti Omexom GA Energo Zdeněk Židek.  

Vozidlo převzala ředitelka Domova Jana Červánková, která se o vánočním dárku dozvěděla na předvánočním benefičním koncertu pro Domov. „Byla jsem hrozně překvapená, vůbec jsem to nečekala. Osobní auto je pro nás obrovská pomoc, protože fungujeme jako mobilní hospic a jezdíme za klienty do jejich domovů. Moc děkuji všem, kteří přišli na koncert a přispěli, ale zejména společnosti Omexom GA Energo,“ děkovala při předání ředitelka Jana Červánková

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka