Hra na zvoněnou, dvě promile a v rámci námluv rozbil v Plzni před radnicí květináč

Kdo by si nepamatoval legendární školáckou zábavu, kdy jsme zvonili na zvonek nerudnému sousedovi od vedle, pak se jako hrdinové schovali za roh a čekali jaká bude reakce. Říká vám to něco?

Jarní servisní akce AUTO CB

Obdobným způsobem se chtěla pobavit ve čtvrtek večer skupina tří mladíků a jedné dámy, ve věku od 17, 19, 20 a 22 let. Na náměstí Republiky v Plzni 22letý muž úmyslně převrátil květináč před budovou plzeňské radnice, který se následkem pádu rozbil. Následně se celá skupina vydala do Perlové ulice, kde tentýž muž zazvonil na zvonek služebny městské policie a po tom co mu bylo stálou službou otevřeno, ječel dovnitř vulgární nadávky. Bohužel k jeho smůle už byl i s jeho přáteli díky městskému kamerovému systému v hledáčku městské policie. Hlídky tedy po pár vteřinách čtveřici našly, a to právě v okamžik, kdy jako hrdinové utíkali. Když dotyčný vandal zjistil, že již není cesty zpět, sám se strážníkům přiznal, že on je tím, kdo má všechno na svědomí a že se chtěl vytáhnout před dívkou.

Strážníci 20letého muže podrobili dechové zkoušce, která ukázala přes dvě promile alkoholu v dechu a bylo rozhodnuto, že mladík stráví noc na protialkoholní záchytné stanici, kam byl následně odvezen. Ze způsobené škody a svého protiprávního jednání se bude mladík zodpovídat správnímu orgánu.

foto: mp plzeň

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 09.07.2023 07:05



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka