Indiáni jedou do Vítkovic navázat na vynikající závěr zápasu s Litvínovem

Navázat na skvělou třetí třetinu s Litvínovem, kdy dokázali vyrovnat nepříznivé skóre a v prodloužení zvítězit, chtějí v úterním zápase s týmem HC Vítkovice Steell hokejisté HC Škoda Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Musíme se vyvarovat toho, co jsme předvedli ve druhé třetině. Naše hra v závěrečném dějství i v prodloužení byla výborná,“ uvádí Michal Straka, hlavní trenér HC Škoda Plzeň.

„Takový obrat se povede jednou za sezónu. S Vítkovicemi nás čeká důležitý zápas. Chceme navázat na úroveň hry za závěru zápasu s Litvínovem,“ uvádí Ladislav Čihák, asistent hlavního trenéra.

To potvrzuje i obránce Jakub Jeřábek nejlepší indián pátečního (25. 9. 2015) zápasu.

„V kabině jsme si všechno vyříkali. Takový herní výpadek už nesmíme dopustit. Dělali jsme chyby v obraně i v útoku. Příště bychom už určitě ztratili všechny body,“ uvádí Jakub Jeřábek.

Trenéři chystají kosmetické změny v sestavě, do které se po jednozápasové absenci vrací Michal Poletín. Zahraje ve čtvrtém útoku s Ryanem Hollwegem a Miro Preisingerem.

   „Těším se do Ostravy. Zápas s Litvínovem jsem sledoval pouze z lavičky, každý hráč chce být raději na ledě a pomáhat týmu, než vysedávat na lavičce. Ve Vítkovicích bych konečně rád bodoval, ale hlavni bude, získat ze zápasu 3 body,“ uvádí Michal Poletín, letní posila ze Slavie Praha, který dal v individuálně velmi povedené přípravě tři góly, přidal jednu přihrávku. Ve čtyřech extraligových zápasech zatím nebodoval.

Jméno útočníka, který naopak ze sestavy vypadne, nechtějí trenéři prozradit. Otazník visí i nad tím, kdo nastoupí v bráně. Výborný výkon totiž v minulém zápase předvedl střídající náhradní gólman Patrik Polívka.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 29.09.2015 10:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka