Indiáni pokřtí svůj kalendář pro rok 2016, fanoušky čeká autogramiáda

Klub HC Škoda Plzeň zve všechny fanoušky plzeňského hokeje na křest nového klubového kalendáře pro rok 2016. Křest spojený s autogramiádou hráčů, kteří se v kalendáři objeví, bude v pátek 6. 11. 2015 od 17:30 v tiskovém centru u vrátnice HM Arény.

Cílená propagace v Plzni

Martin Straka, Tomáš Vlasák pokřtí v pátek 6. listopadu v 17.30 zbrusu nový kalendář pro rok 2016, který pro své fanoušky vytvořil klub HC Škoda Plzeň.

Kalendář pro rok 2016 nafotila sportovní fotografka Jana Mensatorová z Karlových Varů, manželka gólmana Lukáše Mensatora, který v Plzni odchytal dvě extraligové sezóny v letech 2013-2015. I ona kalendář slavnostně pokřtí v tiskovém centru v Home Monitoring Aréně.

Bude zde i všech dvanáct hráčů, kteří jsou v kalendáři vyfocení. Ti co přijdou, tak mají jedinečnou možnost získat v rámci jedné akce podpis Ondřeje Kratěny, Matěje Machovského, Ryana Hollwega, Nicholase Johnsona, Lukáše Pulpána, Jana Schleisse, Jakuba Lva, Patrika Polívky, Petra Kadlece, Miroslava Indráka a samozřejmě Martina Straky a Tomáše Vlasáka. Všichni budou samozřejmě fanouškům k dispozici pro podpis nebo případné focení.

Přijít bohužel nemohou Jakub Jeřábek a Dominik Kubalík, kteří budou v tu dobu plnit příjemné reprezentační povinnosti na turnaji Karjala. I oni jsou ale v kalendáři zvěčnění.

Unikátní indiánský kalendář se začne prodávat ve stejný den, tzn. 6. 11. 2015, ve fanshopu. Cena kalendáře je 498 Kč. Fanshop bude otevřen po celou dobu autogramiády až do jejího skončení v 19 hodin. Fanoušci si mohou k podpisu kromě kalendáře přinést i jiné fanouškovské předměty.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka