Indiáni se ve čtvrtek nepředstaví v Žihli, ale v Losiné

Hokejisté HC Škoda Plzeň nebudou hrát ve čtvrtek 18. června fotbal v Žihli, ale v Losiné.

Cílená propagace v Plzni

Utkání, které plzeňští indiáni sehrají v rámci přípravy na extraligovou sezónu 2015/2016 se muselo kvůli zápasovému vytížení fotbalistů Žihle přeložit o 55 kilometrů na jih. Začátek je naplánovaný na 17 hodinu. V Losiné změří extraligoví hokejisté své síly s místním týmem fotbalistů, jenž v letošním roce vyhrál okresní přebor a postupuje do 1. B třídy.

V rámci své fotbalové přípravy neodešli hokejoví indiáni ani v jednom z odehraných zápasů poraženi. Zvítězili ve Štěnovicích, v Klatovech i se svými fanoušky na Košutce, naposledy vyhráli 5:0 v Radkovicích. 25. června je čeká ještě poslední zápas v Merklíně.

„Doufáme, že atmosféra bude podobná jako v předchozích zápasech, kdy se přišly podívat stovky lidí. Vedle místních vždy přijeli fanoušci z Plzně, za což jim děkujeme. Fotbal nás přes léto baví, přijďte se o tom na vlastní oči přesvědčit,“ zve nejen fanoušky HC Škoda Plzeň obránce indiánů Jakub Jeřábek. Po zápase je ještě v plánu autogramiáda hráčů HC Škoda Plzeň, během zápasu se budou prodávat suvenýry z plzeňského fanshopu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka