Indiáni v neděli porazili Spartu 2:1 a srovnali stav série na 2:2

Po sobotní prohře 2:4 v neděli hokejisté Plzně porazili v semifinále play off pražskou Spartu 2:1. Znamená to, že série se ve středu přesune do Prahy za stavu 2:2 na zápasy a je jisté, že se bude hrát i v pátek v Plzni.

Cílená propagace v Plzni

Na první branku se dlouho čekalo. Padla ve 35. minutě v přesilovce Pražanů. Kumstát se natlačil před domácí klec, udělal okolo brankoviště pořádný rozruch, čehož dokázal využít Miroslav Forman, jenž se dostal k touši a poslal ho neomylně za záda Machovského.

Na začátku třetí třetiny se odehrály možná rozhodující chvíle. Opět Forman ve 41. minutě neuspěl ve velké šanci a udeřilo na druhé straně.  Moravčík se na modré čáře dokázal uvolnit, poté nahodil puk na branku Pöpperleho, kde ho šikovně tečoval Miroslav Indrák přesně mezi betony a bylo to 1:1. Překlopit misky vah na strany Plzně se domácím povedlo deset minut před koncem základní hrací doby. Škodovka měla k dispozici téměř minutovou dvojnásobnou početní výhodu, tu ještě nevyužila, ale dokázala se prosadit v klasické přesilovce. Ondřej Kratěna dostal nabito od Kadlece a jeho výstavní projektil zapadl přesně pod břevno sparťanské klece, indiáni tedy vedli.

Plzeňané nakonec těsný náskok uhájili, když zkušeně ubránili i konec utkání, kdy Sparta zkoušela hru v šesti bez brankáře. Za stavu 2:2 se tak tato parádní série stěhuje opět do hlavního města - v Praze se hraje ve středu, v Plzni v pátek.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka