Indiáni vyhlašují studentské měsíce, přijďte fandit za 50 korun

HC Škoda Plzeň vyhlašuje leden a únor studentskými měsíci. V průběhu tohoto období mají všichni studenti středních a vysokých škol, kteří fandí plzeňským Indiánům, možnost zavítat na domácí utkání jen za 50 Kč. Tato cena platí pro všechna místa 2. kategorie a stání (viz mapa HM Arény).

Jarní servisní akce AUTO CB

„Sezóna se pomalu, ale jistě dostává do své finální fáze a při pohledu na vyrovnanou tabulku je jasně patrné, že bude rozhodovat každý získaný bod. Přejeme si proto, aby na naše domácí utkání chodilo v průběhu ledna a února co nejvíce fanoušků, kteří hráčům vytvoří bouřlivou atmosféru a pomohou hráče dotáhnout až do vysněného play-off,“ vysvětluje hlavní myšlenku této akce Magdalena Bočková, marketingová manažerka klubu. 

Studenti středních a vysokých škol jsou již nyní velkou skupinou fanoušků, která pravidelně navštěvuje domácí zápasy a přáním klubu je, aby se jejich podíl na celkové návštěvnosti ještě zvýšil. Magdalena Bočková vysvětluje důvody: „ Chceme navázat na náš první krok, kterým byla podpora rodin s malými dětmi. Ti nám od začátku sezóny dělají velkou radost, protože této nabídky hojně využívají a zaplněná rodinná tribuna je toho důkazem. Podpora studentů je proto pouze pokračováním našich aktivit, kterými chceme přilákat do hlediště pravidelně co nejvíce diváků. Věříme, že studenti nebo třeba i celé studentské organizace naši výzvu uvítají a přijdou kluky podpořit ve vysokém počtu.“

Chce-li student střední nebo vysoké školy navštívit jakékoliv domácí utkání indiánů v průběhu ledna a února za 50 Kč postačí, aby při nákupu vstupenky předložil platný studentský průkaz s fotkou. Zvýhodněné vstupné platí pouze do sektorů 2. kategorie nebo na stání a zakoupit jej může ve fanshopu HC Škoda Plzeň nebo v den utkání na pokladnách před HM Arénou. Sleva se nevztahuje na vstupenky do sektoru hostí. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka