Indiány čeká od úterý dvanáctka přípravných zápasů

Během srpna sehrají hokejoví indiáni dvanáct přípravných zápasů, které rozhodnou o složení mužstva pro nadcházející extraligovou sezónu 2015/2016. Hlavním tahákem přípravy bude domácí zápas s týmem z ruské KHL Avtomobil Jekatěrinburg.

Cílená propagace v Plzni

 Vstupenky na přípravné zápasy lze poprvé koupit i na internetu.

Dvanáct přípravných zápasů před začátkem extraligové sezóny 2015/2016 čeká během letních prázdnin na hokejisty HC Škoda Plzeň. V prvním zápase 28. července přivítá Škodovka na svém ledě kladenské Rytíře.

„Kladno hraje podobným stylem jako my. Mají nové trenéry a hráče. Kvalita je na naší straně a tým z první ligy bychom měli porazit,“ uvádí plzeňský levoruký útočník Tomáš Pitule, který v minulé sezóně právě v Kladně hostoval.

„Většinu týmů, se kterými se potkáme, dobře známe. Budeme ladit optimální složení útoků a i obranných dvojic. V prvních třech až čtyřech zápasech dostanou šanci hráči, kteří bojují o místo v sestavě,“ uvádí Michal Straka, hlavní trenér HC Škoda Plzeň.

Poslední utkání se bude hrát v Home Monitoring Aréně 1.9. 2015, soupeřem bude Bánská Bystrica. „Znám řadu hokejistů, kteří v Bánské Bystrici hrají. Počínaje kapitánem Michalem Hudcem. Jsou to výborní hráči. Je dobře, že se budeme připravovat i v mezinárodní konkurenci,“ říká Janko Sýkora, slovenská hvězda Škodovky.

„Zajímavé bude určitě srovnání s ruským hokejem v zápase s Jekatěrinburgem,“ dopňuje Tomáš Vlasák, sportovní manažer HC Škoda Plzeň, který v  těchto dnech intenzivně pracuje na příchodu posil do týmu plzeňských indiánů. Zápas s ruským týmem Avtomobilist Jekatěrinburg, který v těchto dnech v Home Monitoring Aréně trénuje, sehrají indiáni 1.srpna.

Na konci první poloviny srpna přijde na řadu zúžení kádru. Na něm se budou společně podílet trenéři, sportovní manažer Tomáš Vlasák, důležité slovo bude mít pochopitelně generální manažer Martin Straka.

O své místo v prvním týmu se budou rvát také mladí plzeňští juniorští reprezentanti – David Sklenička, Jan Walter a Václav Krliš. Ti během přípravy s Plzní absolvují reprezentační turnaje - obránce Sklenička letí na turnaj v Calgary s reprezentací do 20 let. Útočníka Krliše a obránce Waltera čeká Turnaj čtyř v Chomutově s „devatenáctkou“.

„Trénujeme nejlíp, jak umíme. Rozdíl oproti juniorce je hodně znát, ale naše motivace je maximální,“ uvádí Jan Krliš s tím, že trénovat s takovými hráči jako je Petr Kadlec, Ondřej Kratěna nebo Ryan Hollweg je pro devatenáctiletého hráče obrovská škola. „Když do mě narazí o hlavu menší junior, je to něco úplně jiného,“ doplňuje Jan Walter.

Vstupné na přípravné zápasy stojí 50 korun. Majitelé aktuálních permanentek mají vstup zadarmo.

Lístky si fanoušci mohou samozřejmě už teď koupit ve fanshopu před zimním stadionem, letos poprvé, ale mají možnost objednat si vstupenky na internetu - na www.ticketportal.cz v sekci sport-hokej. (https://www.ticketportal.cz/genre.aspx?id=51)  


Přípravné zápasy HC Škoda Plzeň:

28. 7. – 18.00 hod - HC Škoda Plzeň – Rytíři Kladno

30. 7. – 17.30 hod – HC Škoda Plzeň – ČEZ Motor České Budějovice

1. 8. – 17.30 hod – HC Škoda Plzeň – Avtomobilist Jekatěrinburg

4. 8. – 17.30 hod – Piráti Chomutov – HC Škoda Plzeň

6. 8. – 18.00 hod – Rytíři Kladno – HC Škoda Plzeň

11. 8. – 18.00 hod – HC Škoda Plzeň – HC Energie Karlovy Vary

13. 8. – 18.00 hod – HC Škoda Plzeň – Piráti Chomutov

18. 8. – 18.00 hod – Orli Znojmo – HC Škoda Plzeň

20. 8. – 18.00 hodin HC Energie Karlovy Vary – HC Škoda Plzeň

25. 8. – 17.30 hodin – HC Škoda Plzeň – Orli Znojmo

27. 8. – 18.00 hodin – HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav

1. 9. – 17.30 hodin – HC Škoda Plzeň – HC ´05 Banská Bystrica



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka