Jak stylizovat pánské košile do outfitu na sváteční příležitosti? Naučte se nejdůležitější tipy stylistů

Pánské košile jsou nezbytnou součástí každého společenského outfitu. Že nevíte, jaké modely pánských košilí letos pofrčí a jak je vkusně zakomponovat do svátečních outfitů? Nemusíte zoufat! My vám to totiž na následujících řádcích mile rádi prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!


Jaké modely pánských košilí budou v letošní sezóně v kurzu?

V letošní sezóně budou in pánské košile v přírodních a v pastelových barvách. Světle modrá, zelená i krémová pánská košile tak bude letos v šatníku dobrou volbou. Pánové pak mohou vsadit i na pánské sváteční košile v černém a v bílé provedení. Černá a bílá jsou barvy univerzální a navíc elegantní. Z módy rozhodně nevychází a muži tak mohou tyto kousky vkusně sladit i se vzorovanými kalhotami či s oblekem s proužky a s kostkami. Pánské košile v svátečním duchu mohou mít na sobě i nejrůznější dekorativní prvky. Vsadit můžete na zdobené kapsičky nebo na lesklé knoflíky. Zmíněné knoflíky na košili mohou muži snadno sladit i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Může se jednat o hodinky nebo prsteny. Na trhu jsou mužům k dispozici pánské košile v slim fit i v regular fit provedení. Oblíbené sváteční pánské košile v zmíněných střizích jsou pro muže k dispozici např. i zde: https://www.bolf.cz/cze_m_Panska-moda_Panske-kosile-804.html. Tady si přijde na své i ten nejnáročnější z vás.

K jakému dalšímu oblečení letos nosit stylové pánské košile?

Letos mohou pánové vsadit na moderní košile v jednobarevném provedení, které snadno sladí i s vzorovaným kabátem či s trenčkotem. K svátečním pánským košilím se skvěle hodí i pletené svetry. Do méně formálních outfitů mohou nosit muži k pánským košilím i blejzr. S tím se blýsknou např. na pracovní poradě či na konferenci. Společně s pánskou košilí mohou muži oblékat i kalhoty typu chino. Slušet jim k nim budou i manšestrové kalhoty. Do společenských outfitů patří ke košilím klasické plátěné kalhoty v regular fit i v slim fit střihu. Tady se vždy řiďte typem vaší postavy. Pánové mohou sváteční košile oblékat i k delšímu kabátu. V módě budou zejména černé a antracitové kousky.

K jaké obuvi a ke kterým módním doplňkům letos obléci módní pánskou košili?

Pánové mohou nosit košile k nejrůznějším stylovým doplňkům i k trendy botám. Na ty si posvítíme na následujících řádcích. A to pěkně zblízka. Pánové mohou ke svátečním košilím nazouvat kožené polobotky nebo mokasíny. Vsadit pak mohou i na kotníkovou obuv s elastickým prvkem. Co se týče módních doplňků, hodí se do společenských a do svátečních outfitů zejména ty kožené. A není se čemu divit. Modely obuvi a doplňků z pravé kůže jsou vysoce módní, odolné a také jsou tzv. udržitelné. Udržitelnost není cizí velkým módním světovým značkám. Je tak z čeho vybírat. Kožené boty a doplňky by měly mít ke košilím v outfitu nejen stejnou barvu, ale také strukturu. Hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se outfit s pánskou košilí a s koženou obuví a doplňky vkusně sjednotí a bude působit harmonickým dojmem. A o to nám ve společenském outfitu jde především.

komerční sdělení


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 18.12.2023 09:04



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka