Jeepy a čokoláda. Paměť národa zve na tábor o jarních prázdninách

Setkání s pamětníkem, hry s tematikou konce druhé světové války nebo návštěvu muzea generála Pattona připravila na jarní prázdniny v Plzni zdejší pobočka Paměti národa.

Cílená propagace v Plzni

Týdenní program nazvaný Jeepy a čokoláda vychází z jejích programů pro děti, jako jsou zážitkové workshopy nebo Příběhy našich sousedů, a je určen dětem od 10 do 14 let.

„Máme hravé lektory, a tak se děti mohou těšit na opravdu zábavný program. Nechybí v něm třeba téma špionů a jejich role ve válce, stopovačka v ulicích města nebo práce s vlastním rodokmenem,“ nastiňuje ředitelka Paměti národa Plzeňský kraj Markéta Čekanová.

Mimo to se děti opět setkají s pamětníkem, který prožil konec války v Plzni a bude jim vyprávět své vzpomínky. Jejich úkolem pak bude zpracovat nejzajímavější momenty do podoby prezentace, kterou závěrem, v pátek odpoledne, představí svým rodičům.

 Program Paměti národa Plzeňský kraj pro děti od 10 do 14 let poběží v čase jarních prázdnin v Plzni, tedy od 2. do 6. března vždy od 8 do 16 hodin. Jeho cena je 2 500 Kč včetně jídla a pití. Více informací je možné získat na e-mailu PametNarodaPlzen@postbellum.cz nebo ve facebookové události Jeepy a čokoláda https://www.facebook.com/events/169834727695738/, kde je také odkaz na přihlášku.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka