Jubilejní PechaKucha Night zavede své návštěvníky za brány plzeňského pivovaru

Pravidelné setkávání s inspirativními tvůrci ve formátu 20x20, oživování dávno uzavřených prostorů nebo objevování nových, to je plzeňská PechaKucha. Patnáctá PechaKucha Night Plzeň přivítá své diváky v pátek 27. 11. 2015 od 20:20 v areálu plzeňského pivovaru.

Cílená propagace v Plzni

Jubilejní PechaKucha Night Plzeň toho svým divákům nabídne opravdu mnoho – například ojedinělý prostor bývalé elektrárny Plzeňského pivovaru a původní originální sudárny. „Na tuto akci jsme pozvali všechny hosty, kteří se zúčastnili předchozích PechaKucha Night v Plzni a také týmy PechaKucha Night z celé České republiky. Jsme velice rádi, že naše pozvání přijali také zakladatelé této akce Mark a Astrid, kteří za námi přiletí z Tokia,” říká hlavní koordinátorka Alice Slavíčková. Dále se návštěvníci mohou těšit na 10 skvělých hostů z oblasti designu, architektury a umění. První vlna předprodeje lístků byla zahájena 1.11.2015, druhá je připravena na 11.11.2015. 

Organizace k světu. svými projekty probouzí a mění zapomenutá místa v Plzni. Symbolem je kulturní urbanismus, snaha vložit energii a změnit tím budovy, veřejný prostor, parky, které lidé znají spíše z vyprávění nebo historických fotografií, aby opět začali sloužit účelům, pro které byli vytvořené nebo alespoň byli přístupné. „K světu není tvůrce kultury ani kulturních festivalů. Snažíme se být tvůrci prostředí pro přirozené setkání lidí v místech, kam by třeba sami nevyrazili.“ říká ředitel k světu. Jakub Mareš. Mezi ně patří také PechaKucha Night Plzeň.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka