Kavárna Kačaba ve středu křtí kalendář

Café Restaurant Kačaba působí v Plzni už přes téměř 11 let a za tu dobu zaměstnal desítky lidí se zdravotním znevýhodněním. V současnosti zaměstnává Kačaba 30 lidí se zdravotním postižením na pozicích pracovník obchodního provozu, číšník, servírka nebo kuchař.

Jarní servisní akce AUTO CB

Dlouholetý zaměstnanec Kačaby – Pavel Süssenbek, jemuž byla před lety diagnostikována schizofrenie, kromě toho, že pracuje v restauraci na pozici kuchař – vedoucí směny, také fotografuje a mapuje život kolem sebe. Kačaba se snaží Pavla v koníčku dlouhodobě podporovat, Pavel natočil několik propagačních videí pro Kačabu a nedávno přišel s nápadem nafotit zaměstnance Kačaby, ale ne za barem či v kuchyni, ale při trávení volného času. Z tohoto nápadu vzešel Pavlův kalendář „Lidé v Kačabě – team 2017“, kde můžete poznat naše zaměstnance s postižením trochu jinak. Výtěžek z prodeje kalendáře bude použit na další rozvoj Café Restaurantu  Kačaba.

Křest kačabího kalendáře proběhne ve středu 5.10. od 18:00 v Café Restaurantu  Kačaba, kde bude možno zakoupit kalendář za zvýhodněnou cenu, jinak bude k dostání na kavárně do konce roku. Křtu se samozřejmě zúčastní i sami portrétovaní.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka