Klapuška, Neandertálci, Jakub Horák a Zdeněk Burian v plzeňské vědecké knihovně!

Ve čtvrtek 18. října jste zváni do Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje na povídání se spisovatelem, politickým marketérem a jednou z nejvlivnějších postav českého mediálního prostoru (sociální média) Jakubem Horákem.

Cílená propagace v Plzni

Besedovat se bude 18. listopadu od 17 hodin o jeho nejnovější knize, která se jmenuje Klapuška a Neandertálci, a to  budově plzeňské vědecké knihovny v sále volného výběru. K vidění budou také ilustrace Zdeňka Buriana, které jsou v knize otištěny, a jejichž zvětšeniny si budete moci ve vědecké knihovně prohlédnout až do konce listopadu.

Beseda byla na poslední chvíli odložena z minulého týdne.

V pokračování besteselleru Kočky jsou vrženy se vrací jako hlavní hrdina opět Kocour Klapuška! A znovu bojuje s nejrůznějšími českými politiky a komickými postavami naší společenské i politické scény. Nechybějí především prezidentův mluvčí Ovčáček a premiér Babiš. Kromě toho je kniha Klapuška a Neandertálci i verneovským cestopisem, v němž Kocour Klapuška navštíví s Malou Sněženkou Sealand, Ostrov Man, Liberland, Podkarpatskou Rus, Abcházii a Nepál. K cestování použijí neobyčejný vynález geniálního matematika Karla Janečka – lokomotivu ve tvaru slona!

Jakub Horák (* 9. června 1972 Praha) je český spisovatel, producent a satirik. Jako autor strategie se podílel na kampani České pirátské strany v parlamentních volbáchv roce 2017 a několika dalších politických kampaních. Vytvořil např. i známé heslo na vozech policie ČR „Pomáhat a chránit“. Jeho bestseller Kočky jsou vrženy obsadil třetí místo v Kosmas ceně čtenářů v soutěži Magnesia Litera. Je zakladatelem recesistickéhoHnutí Nevím a klubu Eccentric Club Prague.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.11.2021 14:05



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka