Klatovská mlékárna se zaměří jen na sýry

Mlékárna Klatovy po vstupu nového vlastníka, francouzského Lactalisu, ukončila výrobu jogurtů, acidofilního mléka a dalšího sortimentu a ponechala pouze produkci sýrů. Téměř 200 zaměstnanců se to nedotklo. Francouzi tvrdí, že příští rok chystají investice a nové produkty, které povedou k rozvoji firmy.

Cílená propagace v Plzni

Mlékárna Klatovy po vstupu nového vlastníka, francouzského Lactalisu, ukončila výrobu jogurtů, acidofilního mléka a dalšího sortimentu a ponechala pouze produkci sýrů. Téměř 200 zaměstnanců se to nedotklo. Francouzi tvrdí, že příští rok chystají investice a nové produkty, které povedou k rozvoji firmy. Napsal to Klatovský deník.
Prodejcům a občanům z regionu se rušení některých výrobků nelíbí. Některé obchody vyvěsily na dveře cedule, že tradiční výrobky Mlékárny Klatovy už nebudou.
"V podniku není plánován pokles produkce, ale naopak její posílení," řekla mluvčí představenstva klatovské mlékárny Eva Kijonková. Přiznala, že se mění skladba sortimentu firmy, která loni utržila zhruba jednu miliardu korun. Některé výrobky, které mlékárna dělala z pohledu trhu v zanedbatelných objemech, už vyráběny nebudou, dodala.
Nový vlastník chystá investice a novinky, které budou zaváděny v průběhu příštího roku. Konkrétní druhy odmítla mluvčí kvůli konkurenci uvést.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.10.2007 14:38



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka