Knižní tip: Michael Punke, Zmrtvýchvstání

ZRADILI HO V NEJTĚŽŠÍ HODINĚ. PŘEŽIL A CHCE SE MSTÍT!

Jarní servisní akce AUTO CB

ZRADILI HO V NEJTĚŽŠÍ HODINĚ. PŘEŽIL A CHCE SE MSTÍT!

Román o houževnatosti lidské vůle, čelící nástrahám americké divočiny, zfilmoval režisér Alejandro González Inárritu s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Víš, milý čtenáři, co je to zrada a jak podle se někdy může zachovat druh ve zbrani?

Vždyť i ostřílený hraničář a zkušený traper ve službách Kožešinové společnosti Skalnatých hor H U G H G L A S S zjišťuje krátce poté, co byl na lovu napaden rozzuřenou medvědicí, že mušketýrské heslo „Všichni za jednoho“ nemusí na americkém Západě v roce 1823 nutně platit. Těžce raněného zbaběle opustí dva členové výpravy, kteří ho měli chránit. S nicotným zbytkem výbavy, o nějž už tito zrádci neměli zájem, se pak zubožený Hugh plazí stovky mil čarokrásnou, byť chladně netečnou panenskou přírodou poháněn vidinou, že musí přežít, aby se pomstil.

Vyprávění o nezdolné síle vůle

Vyprávění o nezdolné síle vůle, zasazené na území dnešního Wyomingu, Montany, obou Dakot a Nebrasky, přináší vedle úchvatných scenerií, zálesáckých receptů, krutých střetů s indiány i okamžiků bezmoci rovněž existenciální rovinu, poměřující lidské pohnutky ve světle věčnosti.

Románová verze jedné z nejdramatičtějších legend z časů objevování Divokého západu, v jejíž filmové adaptaci ztvárnil hlavního hrdinu LEONARDO DiCAPRIO, je v Punkeho podání oceňována jako vrcholná moderní klasika westernového žánru.

Máte o knihu zájem?

Neváhejte ani chvíli a ozvěte se nám pomocí telefonu nebo emailu a my Vám rádi pomůžeme či poradíme. Knihu lze objednat pomocí emailu nebo telefonu. Knihu si pak může vyzvednout osobně v našem knihkupectví nebo ji můžeme zaslat poštou.

Knihkupectví Fraus Plzeň

Goethova 8
301 00 Plzeň
tel.: 773770880-1
email: knihkupectvi@fraus.cz
web: www.fraus.cz
facebook: Knihkupectví Fraus na FACEBOOKu


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
29.01.2016 12:58




7 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka