Křižovatku Gerské se Studentskou čeká od soboty dopravní omezení

Další dopravní omezení se dotkne plzeňské městské části Lochotín.

Jarní servisní akce AUTO CB

Při II. etapě rekonstrukce Studentské ulice dojde k dopravnímu omezení na křižovatce ulic Studentská a Gerská z důvodu úpravy světelného signalizačního zařízení.  

Další dopravní omezení se dotkne plzeňské městské části Lochotín. Při II. etapě rekonstrukce Studentské ulice dojde k dopravnímu omezení na křižovatce ulic Studentská a Gerská z důvodu úpravy světelného signalizačního zařízení. Na dané křižovatce dojde v době od 21. března do 5. dubna 2020 k dopravnímu omezení v křižovatce, kdy bude vypnuto světelné signalizační zařízení a kromě vozidel MHD bude zakázaný průjezd křižovatkou příčně přes tramvajové těleso. Objízdná trasa je navržena ulicemi Lidická, Alej Svobody a Karlovarská.

Průjezd křižovatkou:

Řidiči, kteří budou přijíždět z centra města, mohou danou křižovatku přejet přímým směrem jedním jízdním pruhem (zde dojde k nížení jízdních pruhů pro přímý směr jízdy) a odbočit doprava jako k ulici Lidické. V opačném směru jízdy budou moci řidiči projet pouze přímým směrem do centra města. Řidiči, kteří budou k dané křižovatce přijíždět po vozovce ulice Studentské ve směru od ulice Lidické, mohou na dané křižovatce odbočit pouze doprava na vozovku Gerské ulice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka