Krvavý případ s nečekaným koncem. Nadýchal 5,39 promile!

Mladý muž silně zakrvácen žádal v Plzni sousedku o pomoc. Krvavé stopy vedly o dvě patra výše do bytu, kde se předtím slavilo.

Jarní servisní akce AUTO CB

Výjev jako ze strašidelného filmu se naskytl zhruba hodinu a půl před páteční půlnocí 31leté obyvatelce jednoho z bytových domů v Plzni na Lochotíně. Když krátce po půl jedenácté v noci uslyšela bouchání na dveře svého bytu, netušila, co spatří po jejich otevření. Na chodbě totiž stál pro ni  neznámý mladý muž, který byl celý zakrvácený, měl hlubokou řeznou ránu na ruce a pomalu ztrácel vědomí. Mladá žena ani na chvilku nezaváhala a okamžitě vše oznámila na tísňovou linku policie. Na místo bylo vysláno hned několik hlídek, které nějdříve poskytly první pomoc zraněnému muži, jenž přestal reagovat v důsledku velké ztráty krve, a přivolaly záchranáře.

Poté začali policisté zjišťovat, co se v domě odehrálo. Práci jim usnadnily krvavé stopy a šmouhy, které od bytu oznamovatelky ve čtvrtém patře vedly o dvě patra výše. Zde policisté u jednoho z bytů spatřili otevřené dveře. Když viděli, že nejen schodiště a chodba před bytem jsou potřísněny krví, ale že i vstupní dveře do bytu a předsíň jsou silně zakrváceny, vstoupili dovnitř. V bytě pak  v jednom z pokojů nalezli spícího muže. Toho vzbudili a vzápětí se od něj dověděli, že toho večera v obydlí popíjel se dvěma svými kamarády. V rámci bujarého večera jim hrdlem proteklo několik litrů piv, ale i tvrdý alkohol jako rum a vodka. Vzhledem k tomu, že byl ve stavu těžké opilosti, kdy nadýchal 2,73 promile, uvedl, že usnul a více si nepamatuje. Ve stejném duchu vypovídal i další muž. Toho policejní hlídka pro změnu nalezla ve druhém patře domu, kde spal na schodech. Ten během orientační dechové zkoušky nadýchal závratných 5,39 promile.

Dalším provedeným šetřením policejní hlídky zjistily, že během zábavy nejmladší z mužů, 22letý mladík,  z legrace udeřil pěstí ruky do skleněné výplně dveří jednoho z pokojů bytu. Když ruku vzniklým otvorem vytahoval, způsobil si hluboké řezné poranění levého předloktí. Protože i on byl silně ovlivněn požitým alkoholem, odešel z bytu pryč. Následujícího dne bylo na základě nashromážděných důkazů zcela vyloučeno jakékoli násilné jednání spáchané na mladém muži druhou osobou.




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
22.05.2015 06:12



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka