Kuchař Vaněk: "Bio" ještě nemusí znamenat "chuť"

Začínají se Češi při nákupu potravin řídit kvalitou, nebo vybírají hlavně podle ceny? Jak je to s kvalitou bio potravin a proč nás supermarkety odnaučily využívat sezonní potraviny? Hostem Hyde Parku byl šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk, který je autorem devíti kuchařských knih.

Jarní servisní akce AUTO CB



Začínají se Češi při nákupu potravin řídit kvalitou, nebo vybírají hlavně podle ceny? Jak je to s kvalitou bio potravin a proč nás supermarkety odnaučily využívat sezonní potraviny? Hostem Hyde Parku byl šéf Pražského kulinářského institutu Roman Vaněk, který je autorem devíti kuchařských knih.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

ARCHIV ZPRÁV
23.10.2015 21:10



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka