Kvůli údajnému dluhu napadl známého. Posekal ho mačetou

Díky rychlé práci plzeňských policistů byl doslova jen pár minut po spáchání loupežného přepadení vypátrán a zadržen pachatel tohoto protiprávního jednání. 31letý cizinec se zpovídá z toho, že dne 27. listopadu tohoto roku kolem tři čtvrtě na devět večer napadl svého známého.

Jarní servisní akce AUTO CB

Incident se odehrál v Plzni na ulici Sladkovského v bytě pachatele, kam agresor pozval třicetiletého muže, kterému před několika měsíci půjčil pět set korun. Protože se však dlužník neměl k uhrazení své pohledávky, rozhodl se věřitel dlužnou částku vymoci násilím. Ihned poté, co dlužník vstoupil do jeho bytu, uzamkl za ním vstupní dveře a fyzicky na něj zaútočil. Napadený muž dostal nesčetně ran pěstí do obličeje, a když upadl na zem, „zinkasoval“ i několik kopů do hlavy a obličeje.

Během celého útoku po něm útočník požadoval vrácení peněz. Nakonec vážnost svého požadavku umocnil použitím mačety. Tu uchopil do ruky a poškozeného sekl do levé paže. Násilníkovi nyní za zvlášť závažný zločin loupež hrozí trest odnětí svobody v délce trvání až deset let.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 04.12.2016 06:16



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka