Logistický start-up Bevy.city roste, chce působit ve všech krajských městech

Po úspěšném rozjezdu v Praze se logistický start-up Bevy.city rozšiřuje po celé České republice. Aktuálně již kromě Prahy působí také v Brně, Plzni, Hradci Králové, Pardubicích, Liberci a Jablonci nad Nisou.

Jarní servisní akce AUTO CB

Do konce roku by Bevy.city chtělo rozvážet zásilky ve všech krajských městech v České republice.

„Že je o naše služby zájem jsme si potvrdili již v Praze, kde se nám daří stále zvyšovat počet zákazníků. Rozšíření do dalších českých měst bylo tedy logickým krokem vycházejícím z poptávky a potřeb našich zákazníků,“ říká Ladislav Janckulík, zakladatel start-upu Bevy.city.

Logistický start-up Bevy.city, který se specializuje především na pokrytí přepravních špiček, začal na českém trhu působit v polovině roku 2021. Za tu dobu rozšířil svůj vozový park na téměř stovku výhradně elektrických vozidel a z Prahy se rozšířil do dalších šesti měst po České republice. Zároveň začíná fungovat i v sousedním Německu.
V souvislosti s růstem společnosti roste i poptávka po nových dopravcích. „O nové kurýry máme zájem neustále a snažíme se jim nabídnout takové podmínky, aby jim spolupráce s námi dávala smysl po finanční i personální stránce. Navíc jim dáváme svobodu v tom, kolik času pro nás chtějí odpracovat, mezi našimi smluvními dopravci jsou tak studenti, pracovníci jiných firem, ale i maminky na rodičovské dovolené,“ doplňuje Ladislav Janckulík.
Mimo hlavní město a okolí se logistická firma Bevy.city začala rozšiřovat od letošního roku. Nejprve do Plzně a k zatím největšímu rozšíření došlo v dubnu, kdy přibyl Hradec Králové, Pardubice, Liberec a Jablonec nad Nisou. V současné době začíná Bevy.city jezdit také v Brně a do konce letošního roku by firma chtěla pokrýt všechna krajská města. Mezi její klienty v regionech patří například Nutrition Pro, Rohlík, Scuk a další.

O společnosti Bevy.city
Bevy.city je unikátním českým start-upem v oblasti kurýrních služeb. Je jedinou doručovací společností na českém trhu, která využívá k dopravě zásilek pouze elektromobily. Specializuje se na B2B zákazníky, kterým flexibilně pomáhá navýšit kapacitu při doručovacích špičkách. Bevy.city provozuje své služby v České republice a v Německu a mezi její zákazníky patří například Rohlík.cz, Zásilkovna, Liftago, Country Life, NutritionPro, Yes Krabičky nebo Sfood.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 24.07.2023 08:04



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka