Lupič chtěl Plzeňačku znásilnit, nakonec ji alespoň obral o kabelku

Policisté bleskově vypátrali pachatele zvlášť závažných zločinů.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňští kriminalisté zahájili trestní stíhání 41letého muže, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu znásilnění, spáchaného ve stádiu pokusu a zvlášť závažného zločinu loupeže, spáchaného v jednočinném souběhu s přečinem neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Tohoto jednání se měl muž dopustit dne 17. prosince 2017 v době okolo druhé hodiny ráno v Plzni část Bolevec a v blízkosti křižovatky ulic Bolevecká, Karlovarská. Obviněný muž si vyhlédl poškozenou ženu, která šla na chodníku, chytl ji zezadu kolem těla, přičemž se žena z jeho sevření vysmekla a utíkala směrem ke svému bydlišti. Odemkla dveře domu, v rychlosti vešla do vchodu, avšak pachatel vnikl do domu za poškozenou.

V přízemí domu se násilník snažil ženu fyzicky přemoci a přitom na poškozenou zepředu nalehl. Tomuto jednání se poškozená aktivně bránila křikem, kdy byl následně pachatel vyrušen manželem poškozené. Násilník svého činu zanechal, sebral ze země kabelku poškozené s obsahem drobností, osobních dokladů, finanční hotovosti, dvou mobilních telefonů, kreditních karet a z místa utekl.

Policisté bezprostředně po nahlášení případu začali po pachateli intenzivně pátrat, kdy se jim během krátké chvíle podařilo násilníka vypátrat a zadržet nedaleko místa činu. V současné chvíli se obviněný muž nachází ve vazbě. Za tento čin mu v případě pravomocného rozsudku hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 21.12.2017 07:12



0 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka